Showbiz

Ceca se odlučila pohvaliti sa svojom sestrom LIDIJOM koja je imala istu vjenčanicu kao ona ali ipak ona joj je…

Svetlana Ceca Ražnatović je do sada otvoreno o svemu pričala i nikada nije imala problem da svima pokaže i dokaže koliko je sretna i koliko joj je porodica važna te i kako je spremna dati sve za njihovu radost i sreću.

Naime ona je uložila veliki trud u svoju porodicu i maksimalno se trudi kako bi im pružila sve što je potrebno da bi svi sretni i zadovoljni bili te da bi imali ono što im je zaista i potrebno za sreću.

Neke stvari koje su im se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to da ni sama Ceca nikome nije mogla da opiše kako i na koji način se osjećala kada je sve ovo bilo u pitanju.

Ceca ima sestru Lidiju koja je udata za fudbalera Predraga koji je bio fudbaler i sa njim će uskoro da proslavi 16 godina braka.

Cecina sestra se oduvijek malsimalno trudila da uradi sve što je potrebno kako bi bila sretna i zadovoljna i kako bi imala ono što želi i na koji način želi da uradi i napravi u svom životu.

Naime ona ima četvero djece i to sina Viktora, blizance Petra i Iliju kao i kćerku Helenu.

Naime ona izgleda fenomenalno i dan danas i u to su svi mogli da se uvjere bezbroj puta da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Veljko Ražnatović se oduvijek trudio da uradi i napravi sve na najbolji mogući način i da neke stvari ni sam nije mogao ni da zamisli da će se desiti i odvijati na ovakav način kao i da je nešto ovako moguće da im se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *