Showbiz

Ceca se pohvalila kako je njena SNAHA PAZI kao svoju MAJKU…

Svetlana Ceca Ražnatović je već do sada nekoliko puta pokazala kako je ona posebno oduševljena sa svojom snahom koju je izabrao njen sin i da je ona zaista ponosna na njega zbog toga. Naime Bogdana Rodić je do sada pokazala veliko poštovanje prema Ceci kao prema svojoj majci.

Ceca je do sada već nekoliko puta priznala kako je njena snaha itekako dobro kuha i da je ona nekako baš zbog toga posebno sretna i zadovoljna. Naime Bogdana se već uklopila sa svojom svekrvom i sa s svojom zavom Anasatijom koje dovoljno vremena provode da bi se mogle upoznati na pravi način.

Naime Nogdana ih je nedavno dočekala na pravi način sa velikom trpezom a naprqavila je američke palačinke a imala je uz to jagode i keks.

Ceca uz sve to voli da popije po čašu mlijeka i tako je i ovaj put zaista i u radila i odlučila je da će an svom Instagramu podijeliti story i pohvaliti se sa svojom snahom koja je uradila sve ovo.

Ona je podijelila story te je napisala kako nju njena snaha dočeka na pravi način i kako joj poklanja dovoljno vremena i pažnje da bi bila sretna i zadovoljna.

Naravno Ceca do sada nije mogla da sakrije i svoje oduševljenje sa snahinim ponašanjem i zaista je ponosna na to.

Bogdana i Veljko su već sve isplanirali za svoju svadbu i jedva čekaju da im se to i ostvari i da imaju sve onako kako žele i kako treba da imaju u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *