Showbiz

Ceca U ZATVORU…Nakon što je uradila ovo nadala se da nikada neće platiti za to..

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno dotakal se teme i priče koja joj se davno desila, davne 2003.godine. Naime ona je tri mjeseca bila odvojena od svojih najbližih i najmilijih.

Naime akcija zvana “Sablja” koja je bila 17.03. je za nju bila kobna jer je zavšrila u zatvoru zbog vlasti koje su se urotile pritiv nje kako ona tvrdi.

Naime priznaje da joj je tada njavažnije bilo da su joj djeca dobro i da su oni zadovoljni te da oni imaju sve što je potrebno za sreću.

Naime ona je tada ostala 3 mjeseca u zatvoru a ejna djeca su bila sa njenom majkom i sama je molila boga samo da oni budu dobro a sve ostalo će doći nekako na svoje.

Niame niko ej tada nije mogao posjettiti jer su posjete bile strogo zabranjene, onda ona nije mogla razgovarati tada ni sa advokatom a niti izaći na sunce jer su ej strpali i samicu.

Naime kada je ušla u samicu tamo su po zidovima bili ispisani tekstovi njenih pjesama u šta se mogla uvjeriti te joj nije bilo jasno o čemu se radi i kako je ovo moguće.

Onda Ceca tvdri da joj je prva noć u zatvoru bila najgora i najteže te da nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i da nije znala kako i na koji način bi išla dalje i borila se sa svim tim.

Onda nakon mjesec dana uslovi su se promijenili i bilo je sve puno lakše i bolje.

Tvrdi da je dok je bila tamo često čula riječi podrške da treba da izdrži jer je on Srpska majka i sama je priznala da su je te riječi tada itekao ohrabrile i dale snagu da se bori sa svim tim što joj je dolazilo u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *