Showbiz

Cecina sestra je sve oduševila sa svojim izgledom a kada se pojavila u ovoj haljini svi su ostali bez riječi.. Pogledajte i sami!!

Veljko Ražnatović je itekako bio sretan i zadovoljan sa svim do sada što je i kako uradio i na koji način je napravio određene stvari u svom životu.

Svetlana Ceca Ražnatović je do sada uvijek otvoreno o svemu pričala a tako i o svojoj porodici te su mnogi znali kako ona ima prelijepu sestru koja je sve naprosto oduševljavala svojim izgledom.

Naime Svetlana Ceca Ražnatović je do sada napravila puno toga u svom životu i naravno uvijek je pričala o svojoj porodici i da nikada nisu je izdali i da su joj bili velika podrška u svemu.

Naime ona je do sada svoju sestru bezborj puta pokazivala i to su svi mogli da vide kakvu ljepoticu od sestre ona ima.

Naime Cecina sestra je Lidija Ocokoljić i ona je na svadbi bila u dugoj crvenoj itekako glamuroznoj haljini koja je privukla veliku pažnju jer joj je fenomenalno stojala.

Itekako liči na Cecu i u to su se svi mogli da uvjere i zaista u se iznenadili kada su je vidjeli ovakvu jer je ona imala jako dobar stav i haljinu na sebi.

Ona se maksimalno potrudila oko određenih stvari kako i na koji način bi najbolje bilo da uradi i napravi te kako da bude podrška svojoj sestri u svemu što joj je potrebno i na koji način.

Neke stvari koje su joj se do sada dešavale su itekako uticale na nju i ona je puno toga promijenila u svom životu i maksimalno se potrudila da sve to uradi i sredi na najbolji način i onako kako to ona zapravo i želi te i sama smatra da bi bilo najbolje da se uradi i napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *