Showbiz

CECINA SNAHA je već u 6.mjesecu trudnoće.. Pogledajte kako VELJKO provodi vrijeme sa BOGDANOM…

Bogdana Rodić i njen dragi suprug Veljko Ražnatović će uskoro postati roditelji i to je jedna jako lijepa i radosna vijest za njih i nikome ne mogu opisati sreću koju osjećaju zbog toga.

Naime Svetlana Ceca Ražnatović se trudi na sve moguće načine da im pomogne u svemu i da ih usmjeri na pravi način šta i kako je potrebno da urade da bi bili sretni i zadovoljni te da bi imali ono što žele i što im je potrebno u životu.

Naime ona se trudi da ih usmjeriti ih na pravi način i pokazati im šta je najbolje za njih i na koji način da rješavaju određene stvari i šta je potrebno da bi se fokusirali na sve to.

Svetlana Ceca Ražnatović je priznala da je ona jako sretna jer je će uskoro postati baka i da je to ono čemu se ona posebno raduje i što jedva čeka da dobije i da joj se ostvari i da ima.

Naime Bogdana izgleda jako sretna i zadovoljna sa svojim suprugom koji se nas ve moguće načine trudi da joj pomogne i da joj pruži svu pomoć i podršku koja joj je zaista potrebna i da joj pokaže i dokaže kako uvijek može da računa na njega i kao će on uvijek da bude tu uz nju.

Bogdana Rodić redovno vrijeme provodi sa svojom porodicom i maksimalno se trudi da im pokaže i dokaže ljubav koju posjeća prema njima i da je sprema da se maksimalno potrudi oko svgea toga i zaista se to i vidjelo do sada bezborj puta jer se ona maksimalno trudila da to pokaže i dokaže zaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *