Showbiz

CECINA SNAHA se NALJUTILA na nju i OSRAMOTILA SVOJU SVEKRVU pred svima nakon što joj je ovo rekla…

Veljko Ražnatović i Bogdana već nekoliko mjeseci planiraju svoje vjenčanje i dosta toga je trebalo da urade i pripreme s obzirom na to da se radi o izuzetno velikoj svadbi koju oni pripremaju.

Naime Veljko se zaista uozbiljio i iznenadio je sve sa svojim ponašanjem koje je izuzetno promijenio kako bi mogao da bude sa Bogdanom i odlučio je da će dati sve od sebe da bi bili sretni i zadovoljni oboje.

Naime Bogadana je odlučila da će da se što više zbliži sa njegovom porodicom kako bi mogli da žive u zajednici i da budu sretni i zadoovoljni zajendo.

Naime Bogdana je do sada imala jako dobar odnso sa Veljkovom majkom Cecom i nikada do sada nisu došle u konflikt i slično ali u posljednje vrijeme ne djeluju nekkao kao da su baš bliske i u dobrom odnosu ako nekada.

Bez obzira na sve to Bogdana tvrdi da imaju sasvim dobar odnos i da se nikada do sada nisu svađale ili slično tome radile.

Nije se nadala da bi jendog dana mogla da bude u ovako dobrom odnosu sa porodivom svog momka i posebno je sretna zbog toga.

Nedavno je sa Cecom bila na meču na kojem je Veljko igrao i odlučile su da iodu zajendo i da mu pruže podršku a Ceca je pokazala kolio je sretna jer je njen sin uspio da pobijedi te je počela da skače i urla od sreće a Bogdana je pogledala kao da se pita šta i se sa njom dešava a ona je to vidjela i naljutila se na nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *