Čedomir Jovanović je OBJAVIO CECINE SLIKE iz ZATVORA nakon čega je ona pobijesnila kada je vidjela... - Čitaonica

Čedomir Jovanović je OBJAVIO CECINE SLIKE iz ZATVORA nakon čega je ona pobijesnila kada je vidjela…

Svetlana Ceca Ražnatović  nije već dugo godina  u dobrim odnosima sa Čedomirom Jovanovićem  nakon što je on posebno uvrijedio. Naime ona je  već  godina u lošim odnosima sa njim.

 

 

 

 

 

 

Oni su se posljednji put vidjeli kada je Ceca bila na rođendanu kod  kćerkica Željka Joksimovića. Naima kada je Čeda ugledao Cecu ovdje  uzeo je ruku svoje žene i  samo prošao pred nje jer nije htjeo  ni da se pozdravi sa Cecom jer oni već dugo vremena okreću glavu jedno od drugoga.

On je toliko brzo prošao pored svoje Cece sa svojom suprugom da ona umalo nije pala jer je on baš požurio. Ona je jedna bila u štiklama i jedva je nekako sustigla njegov brzi hod koji je on imao.

 

 

Jovanović je spustio glavu dok je prolazio pored Cece jer ga je malo bilo i sramota zbog svega što se desilo i nije htjeo a ni mogao ni u lice da je pogleda.

Ceca i Čeda nisu u dobrim odnosima od 2003.godine   a sve zbog toga jer je on bio glavni i odgovorni da  je uhapse u akciji Sablja.

Ceca je zbog njega bila zatvorena u jednu od najgorih ćelija te nije imala ni osnovne stvari koje su joj potrebne za život i baš se mučila dok je bila tamo.

 

Naime  nakon što je Ceca izašla iz zatvora  poručila mu je kako više ne želi ni da čuje za njega te kako se sve u životu vraća i plaća pa tako bi i njemu bilo bolje da se pripremi za kazne.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *