Showbiz

Čestitke sa svih strana dolaze u dom DRAGANE MIRKOVIĆ… Evo šta sada slave!!

Dragana Mirković je nedavno dobila veliko slavlje u svom domu te je dobila veliko proznanje na festivalu od SEMUS Dragiše Golubovića.

Naime Dragana Mirković je do nedavno radila sve na pravi način i onako kako ona želi i smatra da je najbolje da uradi i na koji način u svom životu.

Naime Dragana Mirković je do sada uradila i napravila šta i kako i na koji način bi mogla da uradi i napravi u svom životu.

Naime na Prvom saboru narodne muzike Srbije Dragana Mirković je dobila ovu nagradu koja je unijela veliku sreću i radost u njihovom životu.

Priznala je da je velika čast što je dobila ovu nagradu te je ona to napravila i uradila ono što je se napravilo u njenom životu.

Naime ona je posebno počastvovana sa svim što je urađeno i napravljeno u životu.

Naime ona se posebno zahvalila svima zbog svega toga što je urađeno i napravljeno i na koji način u njihovom životu te neke stvari koje su im se desile u međuvremenu su posebno bile za njih.

Dragana Mirković je priznala da joj je sve ovo bila velika čast te da ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi u njihovom životu.

Dragana je do sada uradila dosta toga u svom životu te je to za nju bila posebna čast i sreća jer je dobila sve to u svom životu.

Sada ni sama ne zna šta bi kako uradila u svom životu da se zahvali svima jer ipak ovo je velika nagradu koju treba i dalje da održava i opravdava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *