Showbiz

CIJELA SRBIJA JE NA NOGAMA:Ubica JELENE MARJANOVIĆ ostavio NATPIS NA NJENOM GROBU!!! Na sigurnosnim kamerama su ovo pronašli..

Poznata pjevačica Jelena Marjanović je dosta vremena provela u Zvezdama Granda i mnogi su je iteka primijetili i zapamrli ako i sve ostalo vezano za nju s obzriom da se već nekoliko godina traga za njom i mnogi se pitaju šta i kako te na koji način su je ubili.

Jelena Marjanović je sahranjena u naselju Crvenka u Borči gdje su njeno tijelo pronašli u kanalu 02.04.2016.godine te od tada se traga za njenim ubicom.

Naime nedanvo su prionašli otisakl stopala kao i tragove krvi od nje te je to bio jedan od sigurnih dokaza da je neko ubio i na koji način.

Naime nakon toga su rađene i DNK analize kako bi se na bilo koji način utvrdilo ko je ubica te ko je bio spreman da na ovaj način ubije ovu djevoku.

Jelena Marjanović je nbila jedna jako dobra osoba i pjevačica koja je dosta truda ulagala u svoju karijeur i kojoj je muzika zapravo bila sve.

Naime Nikola Durmić je advokat koji je dao sve od sebe da bi saznao ko je i na koji način ubio ovu djevojku te je on otkrio brojne dokaze koje je odlučio da iskroisti na jedan itekako mudar način.

Ali još uivijek se ne zna ko je ubica te nakon što su pronašli dokaze koje je on nedavno ostavio da bi dokazao da je on spreman da se sveti na ovaj način tako što je ostavio jedan natpis na njenom grobu.

Tako da se još uvijek traga za ubicom i mnogi se pitaju o kome se radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *