Showbiz

Cijela SRBIJA na nogama.. Ceca počela da dijeli previše PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE!!

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavn sve iznenadila kada su se pojavile njene fotografije koje do sada niko nije mogao da vidi jer ona je nakon Arkanove smrti pazila šta i kako radi i objavljuje.

Naime ona je naravno do sada podijelila bezbroj provokativnih fotografija u kupaćem kostimu ali to je sve bilo u granicama normale.

Naime ona niej do sad nikada dijelila fotografije iz svoje kuće i niko nije mogao da zna da ona ima puno malih kućnih ljubimaca jer psići su joj najdraže životinje.

Ona je nedavno podijelčila fotografiju na kopjoj se vidi kako ona msksimalno uživana bazenu i kako ima itekako i zategnuto tijlo i bujen grudi.

Naime Ceci nikada nije bio problem da otvoreno o svmeu tome prioča i da neke fotografije nije i smejla da dijli zbog i svog svog supruga Arkana koji je bio izuzetno ljubomoran i sa kojim nije smjela nikako da se šali i da radi nešto protiv njegove volje.

Ceca je pokazala kako ona sada može da uradi šta želi i kako želi bez obzira na sve pta i kako se do sada dešavalo i sa kim jer je njoj njavažniej bilo da je ona zadovoljna i da je ona sretna te da ima sve što poželi i kako želi.

Njena kćerka Anastasija je nedavno podijelila fotografije ne kojima se vidi kakav dom je u njihovoj kućui gdje živi nejna majka .

Nekima nije ni bilo jasno u čijem su oni domu jer Ceca nikada do sada nije dijelila fotografje iz svog doma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *