Showbiz

Cijeli grad je pod vodom.. Građane su počeli evakuisati a KIŠA NE PRESTAJE DA PADA!!! Vandredno stanje u Italiji…

Naime u Veneciji je već par dana situacija kritična i građani ne znaju šta i kako da rade te na koji način da se spase od svega ovoga.

Naime Centralni Trg svetog Marka je poplavljen i zatvoren nakon svega što se desilo i kako . Naime poplavile su centralne trgovine i hoteli a ima i nekoliko žrtvi ovoga.

Naime pronađena su tijela u jendoj kući jer je izglda došlo do trovanja ugljenmonoksidom tako da su ove osobe smrtno stradale.

Naime radi se o starici koja je imala 70 godina i njenom sinu koji je došao u Veneciju kako bi bio sa svojom majkom i pomogao joj dok su poplave i dok je ovkao vandredno stanje.

Jugo ne prestaje da puše i moglo bi da dođe do još izuzeto drastičnog povećanja nivopa vpde tako da obavezno zreba da budu spremni na sve rekao je njihov gradonačelnik.

Naime nivo vode bi mogoa da za vikend se smanji na 110-120 centimetara a da bi sve bilo pod kontrolom nivo mora bi trebao da bude 80-90 centimetara.

U utora je ovo sve počelo i nakon što je ovaj veliki val udario došlo je do velikih šteta. ljudima su na sve strane u kuće ulazile ogromne količine vode.

Naime u gradu Beluno bi mogoa već da pada snijeg u podnožju Dolomita tako da bi tio otekako moglo otežati ovu cjelokupnu situaciju tako da su građani itekako uplašeni za sve i ni sami ne znaju šta bi sve i kako rekli na ovo i šta da urade da bi bili sigurni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *