Showbiz

Čim je ušla u PETROV STAN i ugledala NJENE STVARI, sve ih je izbacila kroz prozor…

Milica Todorović je dovela do raskida veze Petra Strugara i njegove tadašnje djevojke Tamare Gaverilović. Naime on je sa njom bio više od godinu dana u vezi te je izenada ostavio.

Naime on je bio čak dva mjeseca u tajnoj vezi sa Milicom Todorović iako je imao djevojku i tvrdio da je njoj vijeran i da je sa njom sretan, naprosto nije mogao odoliti Milici Todorović.

Naime Petar i njegova tadašnja draga su bili jako sretni i njihova ljubav je zaista bila velika i u to szu svi mogli da se uvjere da je tako bilo.

Naime oni su se prvi put vidjeli u konjičkom klubu i ta velika ljubav prema životinjama ih je posebno povezala i usrećila.

Naime išli su često na jahanje zajedno i tako se desila ta ljubav koju niko tada nije mogao predvidjeti da je moguće da se desi.

Naime Petar je tako upiozano u svoju bivšu djevojku i svi su mislili da će se oni vjenčati a onda se desilo nešto ovako neočekivano.

Naime on je počeo da se dopisuje sa Milicom te su jendom prilikom izašli zajedno i na večeru i tako je sve i počelo među njima.

Naime Milica je inzisitirala na tome da on završi svoju vezu sa Tamarom u koliko želi da bude sa njom ali on nije imao srca tako iznenada da je ostavi.

Naime on je i živio sa Tamarom i trebao je uputiti u sve šta i kako se desilo među njima.

Naime on je na sve moguće način Tamaru uputio u to da nešto nije u redu i ona je posumnjala u nevjeru i ona je saznala kako se Milica hvalila da je u vezi sa Petrom što je zaista i bilo.

Naime ona je nakon toga u Petrovom telefonu vidjela poruke i fotografije od Milice Todorović te je odlučila spakovati svoje stvari i otići i na taj način je prekinula svaki kontakt sa njim.

Naime Tamara je dizajener enterijera i veliki broj stvari koje Petar ima u svom domu je odabrala Milica a to je nju počelo ljutiti i zamolila ga je da sve to eliminiše jer ne želi imati ništa što podjeća na nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *