Showbiz

Članica HURIĆANI je pokazala svog MOMKA!! Kada vidite tu masu iznenadit ćete se…

Naime poznata grupa Huriccane je nedavno doživjela svoj veliki uspon zbog kojeg su itekako zadovoljne i sretne jer su uspjele da urade i naprave nešto ovako i na ovakav način.

Naime ove djevojke su sa svojom posljednjom pjesmom koju su nedavno snimile privukle veliku pažnju i one su čak pobijedile na Beoviziji i one će predstavljati Srbiju na Eurosongu.

Naime Sanja Vučić je jedna od članica ove grupe i ova djevojka je jako lijepa i itekako je uspiješna u svom poslu i načinu na koji je ona do sada radila određene stvari.

Naravno mnogi su se pitali da li ona ima partnera i naravno da ima jer ova sreća se ne može ni sa čim drugim povezati.

Na svom Instagramu ona sa svojim momkom ima veliki broj fotografija na kojima se moglo vidjeti kako njen momak izgleda te kako se radi o momku koji je visok čak 2 metra vjerovali vi ili ne.

Naime ona je priznala da je jako sretna i da ni za šta na ovom svijetu ne bi mijenjala svoj momka te kako je jako sretna sa njim i sa svim što je do sada uspjela da ostvari i napravi sa njim i da je on razlog njene sreće.

Ona se sada posvetila svojoj karijeri i maksimalno se fokusirala na te stvari i priznala je da nije mogla ni zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav način ikada u životu moglo da joj se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *