Showbiz

COKA i njen momak NE SUZDRŽAVAJU STRASTI iako je ona u DRUGOM STANJU.. Krevet se LJUJAO NA SVE STRANE…

Aleksandra Tasić Coka i njen momak Nikola Lakić su se nedanvo odlučili malo više opustiti nego inače te su imali malo vreliju akciju u krevetu dok su svi istali spavali.

Aleksandra Tasić Coka je nedavno saznala da nosi dječaka i to je posebno obradovalo kada je saznala jer je znala da njen momak ima veliku želju da dobije sina i znala je koliko će ga to usrećiti i obradovati.

Naime oni su postali jedan od najkontraverznijih parova i do sada su oni pokazali da im ništa nije važno i da ih ne zanima što su kamere oko njih jer je njima važno i bitno da oni uživaju i da ispunjavaju jedno drugome želje koje je potrebno da ispune i koje žele.

Ona ej nedavno priznala kako počne da se trese kada dobije 50 eura jer joj je važan svaki dinar koji dobije i jednostavno naučila je da u životi ništa lahko ne mopže da dobije i da se za to itekako treba namučiti i potruditi da bi imali i dobili.

Njen momak je cijelo vrijeme šutio dok je ona pričala o ovome i nije znao šta bi rekao na sve to.

Do sada je pokazan veliki brij video snimaka na kojima se vidi kako su oni itekako intimni do sada dosta puta bili u rijalitiju jer su snimci pokazani pred svima.

Ali oni se nisu ustručavali i njima je bilo važno da su oni uživali a sve ostalo je manje važno i nije im bitno u životu a to su do sada bezbroj puta pokazali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *