Showbiz

Čola usred noći upao na BENZINSKU PUMPU te je od radnika tražio sledeće.. Niko nije mogao da vjeruje da je on spreman na ovo…

Naime Zdravko Čolić je jedan od najpoznatijih estradnih umjetnika koji je do sada uspio da uradi i napravi puno toga u svom životu i to na jedan poseban i specifičan način.

Naime on je u Jagodini nedavno svratio na benzinsku pumpu te kako je zatražio pomoć od radnika koji su priznali kako su se itekao iznenadili kada su ga vidjeli tamo jer ga naprosto nisu očekivali.

Naime tvrdi da je sipao gorivo i u jednom trenutku je izašao Zdravko Čolić iz auta te mu je ponudio da popiju pivo zajedno. On nije mogao ad vjeruje da ga vidi te mu se zahvalio i reako da ne bi smio piti dok je na radnom mjestu.

Naime Zdravko Čolić je do sada uspio da napravi puno toga i uvijek su ga ljudi opisivali kao jednog hrabrog čovjeka koji je uvijek bio spreman na sve da bi nekome pomogao ako već to može.

Tvrdi da njegovim kolegicama nije bilo dobro kada su ga vidjele i da su odmah htjele da se fotografišu sa njim jer naprosto nisu mogle da izdrže da ga ne vide.

Naime on je bio jako opušten i ljubazan te im je ponudio dosta toga i oztvoreno je pričao o svemu tome kao da se nikada ništa i nije desilo i da neke stvari nije mogao nikome da objasni i da opiše.

Čola im je prepričavao raznorazne anegdote sa svojih nastupa na koje je redovno išao te oni nisu mogli da vjeruju da čuju nešto ovako i na ovakav način te da je nešto ovako bilo moguće i da je se zaista desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *