Showbiz

Cuca podijelila fotografije sa DJETETOM!! Njena KUMA otkrila kako je ona uspjela sve ovo da sakrije…

Cuca je nakon Šabanove smrti počela da priča kako je ona ostala uz drugom stanju sa Šabanom Šaulićem i da će da rodi ovo dijete koje nosi u svojoj utrobi i mnogi nisu ni vjerovali da ovo što ona priča ima istine.

Naime njena kuma je nakon svih ovih priča koje je ona do sada izjavljivala odlučila da će je se odreći i da ne želi da je spominje više bilo gdje.

Cuca i Šaban nikada nisu živjeli zajedno kao što je to ona pričala.

Oni su se povremeno viđali kada bi on došao i našao vremena za nju jer je njemu porodica bila na i prvom mjestu a tek ond aona iako je ona sebe uvjeravala da to nije tako.

Ona je otkrila da Cuca sve ovo laže i da ne postoiji nikakvo dijete o kojem je ona pričala i da je ovo samo i jedan od njenih načina da privuče pažnju i na sebe i da je uvijek bila posebno mudra sa ovakvim stvarima.

Ona je podijelila fotografiju sa malom bebom te su svi pomislili da je ovo njeno dijete ali ne radi se o djetetu i njene drugarice Jelene koje zaista liči na nju i ona je odlučila iskoristiti t i malo zaintrigirati javnost i sve sa ovom fotografijom.

Ona je imala veliku želju da ima sa Šabanom dijete i zbog toga je i radila ovakve stvari da bi svi pomislili i da je ona dobila dijete sa njim i da je to on krio od javnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *