Da bi dobili ZAKON O BESPLATNIM LIJEKOVIMA ZA DJECU OBOLJELU OD RAKA građani Sarajeva su počeli POTPISIVATI PETICIJE!! PETICIJE možete i ONLINE POPUNITI... - Čitaonica

Da bi dobili ZAKON O BESPLATNIM LIJEKOVIMA ZA DJECU OBOLJELU OD RAKA građani Sarajeva su počeli POTPISIVATI PETICIJE!! PETICIJE možete i ONLINE POPUNITI…

Građani su se sjetili da formiraju online peticije kako bi građani mogli da glasaju  i time se svi zajedno izbore za  to da na snagu stupi  zakon o besplatnim lijekovima za djecu oboljelu od malignih bolesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Peticiju su pokrenuli prije 30 dana kako bi uspjeli da se izbore svi zajedno i dobiju ono  čime bi mogli pomoći  velikom broju djece i možda im i spasiti živote.

Naime   u našoj zemlji djeca koja su oboljela od karcinoma nemaju prava na besplatne lijekove dok je to u drugim zemljama nekako sasvim normalno.

 

 

Poznato je kako je iz dana  u dan u našoj zemlji sve veći broj humanitarnih akcija za djecu oboljelu od karcinoma jer roditelji nisu u mogućnosti sami da sakupe dovoljno novaca da bi izliječili svoju djecu.

S obzirom na to kako nam je svima poznato kako brojni političari imaju iz dana u dan sve bolje automobile i kako se za to ulaže velike sume novca kako bi ono uspjeli da kupe auto koje oni žele da imaju.

Naime moglo bi se onda i odvojiti ova suma novca za ovu djecu kako bi im se pomoglo i kako bi barem malo se pomoglo ovoj jadnoj dječici koja ni kriva ni dužna obole od ovako teški bolesti.

 

Građani su odlučili da će dati sve od sebe kako bi pomogli jedni drugima i kako bi se uspjelo postići ono što su oni oduvijek htjeli da postignu samo nikada do sada nisu imali dovoljnu potporu kako bi uspjeli u ovoem i zato su sada napravli online peticije.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *