Showbiz

Da bi ostala sa DARKOM Marina će morati da PRISTANE I NA OVO… Kako joj je mogao napraviti ovo!!!

Marina Gagić do sada nikada nije htjela a ni voljela baš nešto posebno da se eksponira u javnosti i obično bi ona takve stvari itekako izbjegavala da radi.

Naime Darko Lazić je priznao da je nekada nejga to i nerviralo s obzirom na samu činjenicu kako je on poznata ličnost i kako želi da ga njegova žena podržava u svemu tome i on želi da ona to što prije promijeni i da uradi sve to jer je to za njihovo dobro.

Naime dok je bios a Anom Sević on je navikaod a ona bude pored njega jer je i njoj bio to posao i ona je vrlo dobro razumjela o čemu se radi i ona je voljela takve stvari ali sada sa i Marinom ima problema oko toga jer ona to baš i ne voli.

Onda se sjetio činjenice kako mu je Ana Sević bivša žena te je rekao kako je za njega jednom bivša djevojka i uvijek bivša i da tu nema pormjene i razlike.

Marinu naravno voli i sa njom je posebno sretan i zadovoljan jer mu je ona do sada zaista i bila velika podrška u svemu i to mu je itekako značilo i cijeni to od nje.

Jedva čeka da se još jednom ostvari u ulozi oca jer je za njega to veliki san koji bi mogao uskoro da mu se ostvari te on jedva čeka da se to zaista i desi jednog dana.

Pogledajte kako on danas zgleda nakon svega i što mu se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *