Showbiz

Da li će te vi moći da prepoznate ovu pjevačicu!! Pogledajte kako je izgledala u mladosti…

Naime poznata pjevačica danas izgleda sasvim drugačije u odnosu na to kako je izgledala prije i zaista će te se iznenaditi kada vidite kako ona izgleda sada a kako je izgledala kada je bila mlada. Ova fotografija je napravljena 1987.godine i njoj je već 30 godina od kako je napravljena.

Naime poznata pjevačica Sanja Đorđević je već neko vrijeme povukla se iz javnosti i odlučila je da će dati sve od sebe kako bi uspjela da se malo odmori od svih i da napokon može reći kako joj je sada vrijeme da ponovno pjeva i nastupa.

Ona je u Sarajevu bila dugo vremena i tamo je i odrasla a rođena je u Crnoj Gori.

Ona je i studirala u Sarajevu a udata je za Petra Đorđevića koji je fudbaler FK Željezničar.

Sa samo 20 godina postala je majka i dobila je krćeku Ivanu koja je danas prava žena i dosta liči na svoju majku.

Naime ona se počela muzikom profesionalno da bavi 1987.godine i ona je tada objavila i svoj prvi album sa Spasom Berakom koji je producirao njen cijeli album.

Sanja Đorđević je do sada snimila već bekoliko albuma a ana svom prvom albumu ona je imala 8 pjesama i njen prvi album je jako dobro prošao i sama je bila posebno zadovljna s tim.

Nedavno je na svom Twiteru Sanja Đorđević podijelila forografiju na kojoj se vidi kako je i ona izgedala kao mala i zaista se vidi koliko se mijenjala vremenom i kako sada ima malo drugačije i crte lica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *