Showbiz

Da li prepoznajete ovu POZNATU PJEVAČICU?? Ovo je njen prvi nastup sa 13 godina…

Naime danas sve ranije i ranije poznate estradne ličnosti počinju da grade svoju karijeru ali to je bilo i prije mnogo godina. Jedna od njih je i Dara Bubamara koja je počela da gradi svoju karijeru sa 13 godina.

Dara Bubamara ili Radojka Adžić koja je odlučila da će sebi uzeti umjetničko ime jer je smatrala da će tada biti puno uspješnija sa umjetničkim imenom koji je izabrala za sebe.

Dara Bubamara je prvi put nastupala na jednom festivalu na koji se prijavila sa samo 13 godina kako bi se predstavila sa jednom pjesmom koju je najviše najvežbala da pjeva.Kada vidite kako je ona izgledala sa samo 13 godina nećete moći da je prepoznate jer ona ima prvo crnu kratku kosu, onda njene crte lica su malo drugačije nego što ih ona ima danas.

Dara Bubamara je od svojih malih nogu pokazala talenat za pjevanjem i pjevala je na raznim predstavama a i bila je član hora u kojem je ona bila glavni vokal.

Naime ona je pobijedila na takmičenju “Najljepši glas Jugoslavije” i bila je jedna od najmlađih pobjednica ovog festivala.Onda je nakon toga malo po malo počela da nastupa po raznim lokalima i njoj se svidio taj način života i odlučila je da će se posvetiti tome.

Ona se udala za Lazara Dugalića Lakija i sa njim je bila 5 godina u braku te nije joj smetalo što je on bio kriminalac i dosta vremena je proveo u zatvoru.

Nakon toga Dara je se više posvetila gradnji svoje karijere koja je danas u velikom usponu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *