Showbiz

Da li se sjećate ove pjevačice?? Bila je jedna od jako uspiješnih pjevačica a danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO…

Poznata pjevačica Elma Sinanović je do sada dosta vremena provela u javnosti i njoj je bio cilj da ostavri ono o čemu je maštala i način na koji je maštala o tome.

Ona danas ma 45 godina i jako je uspiješna u svom poslu bila ali odjendnom je nestala sa scene i nikome nije bilo jasno šta i kako se sa njom desilo.

Ona je postala poznata zahvaljujući svojim hitovima “Gradske priče” “Čarobno jutro” “Nije vjetar, nije kiša”, “Ah tugo” i to su hitovi koji su je proslavili.

Naime ona je 1993.godine pobijerdilas na jednom takmičenju na kojem su uglavnom bili amateri koji su imali želju da se takmiče a ona je bila jako dobra te je odnjela pibjedu.

Naime ona je nakon toga počela da radi sa Slobodanom Bobom Nikolićem koji joj je pomogao da ona snimi svoju prvu pjesmu i prvi album”Elma”.

Elma se udala za novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića te je ubrzo sa njim dobila i kćerkicu.

Nakon toga ona se posvetila porodici kako bi mogla da ostvari ono što joj je potrebno da bi mogla da uradi i odradi neke stvari an pravi način i onako kako to treba a poslu je planirala kasniej da se posveti.

Elma ima 8 objavljenih aolbuma a do 2018.godine ljudi su za nju i mogli barem amlo da čujua lis ad au posljednje vrijeme skroz salbo se čuje za nju.

Ona je do sada dugo sarađivala sa Marinom Tucaković sa kojom je ostala u jako dobrim odnosima nakon topga što je i kako je napravila i zbog čega je napravila.

Elma je do sada imala plavu boju kose i ostala joj je vijerna te nije imala u planu nikada da mijena svoju boju jer joj se ova nekako baš sviđa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *