Da li znate kako izgleda bivša žena Željka Joksimovića i njegova kćerkica koju ona ima s njom!!! - Čitaonica

Da li znate kako izgleda bivša žena Željka Joksimovića i njegova kćerkica koju ona ima s njom!!!

Željko Joksimović  ima dvije blizankinje  Anu i Srnu  sa Jovanom Joksimović  kao i sina Kostu kojeg je prvo dobio s njom.

 

 

 

 

 

 

Ali mnogi su zaboravili kako Željko  Joksimović ima kćerku  Minu sa ženom iz prvog braka za koju su nekako mnogi i zaboravili kako ona izgleda.

Mina na svom Instagram profilu redovno dijeli zajedničke fotografije sa svojom majkom  te se na osnovu toga može vidjeti kako je ona svoju ljepotu zaista naslijedila od svoje majke koja je zaisat prelijepa žena.

 

 

Osim toga Mina je  od svog oca nekako naslijedila talenat za muziku i na svom Instagram profilu ona redovno dijeli  videozapise na kojima se može vidjeti kako on pjeva i mnogi su se zaista iznenadili kada su vidjeli.

Njena majka je nakon razvoda sa Željkom povukla se iz javnosti i posvetila se samo svom životu i ne želi da priča  više šta i kako se desilo jer joj je nekako  više dosadilo da priča o tome.

Mina ne dijeli toliko često fotografije sa svojom majkom jer one ne želi da se medijski eksponiše tako da samo ponekada objavim sliku sa svojom majkom.

 

Željko je sada u braku sa Jovanom Joksimović i sa njom je nedavno dobio dvije  blizankinje koje zaisata liče na njega i on ne može da opiše sreću zbog toga.

Željko  je sada u potpunosti srećans a svojom djecom  i suprugom jer je  zadovoljan sa svojim životom i načinom na koji ga je fotmirao u potpunosti.

Uspio je da ostavri sebe u pogledu porodice a i što se tiče karijere jer  mu se do sada sve ostvarilo.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *