Showbiz

Dada Mešaljić je napravila sramotnu scenu u Zvezdama Granda!! Saša joj neće ovo oprostiti..

Dženada Dada Mešaljić je dobila titulu jedne od najduhovitijih takmičarki Zvezdi Granda i ona je sve ostavila bez daha sa svojim izjavama ali ih je i nasmijala do suza.

Ona je jedina oistala u timu Saša Popović i iodlučila je da će se našaliti sa svima oa ih je pitala da li su oni svjesni da su sve takmičarke Saše Popovića izbačene i da ni jedna nije prošla u sledeći krug.

Oni su se svi nasmijali a Saša je odlučuio da će da ustane i da je zaglri jer je rekla nešto ovako.

Ona je nakon toga zagrlila i Jelenu Karleušu jer je Jelena o njoj puno lijepih riječi rekla o njoj tokom prošlog kruga a nije joj se stigla nikako zahvaliti do sada.

Snežana se nasmijala i rekla je da joj je savjetovala da ne podiže obrvu dok pjeva ali ona je nije htjela poslušati i radla je po svom.

Ali zbog toga su je pohvalili za sve ostalo da je dobor uradia i da je dobro otojevala sve pjesme do sada i da je dobro uradila sve ali eto.

Dok je slušala sve te riječi ona se smijala i govoirla im je opa zašto džaba stoji te se nasmijala samo a žiri nije imao šta da kaže nas ve to.

Saša Popovićć ke samiom tom ostao bez svpog tima jer niko od njegovh takmičara nije prošao dalje u sledeći krug a samim tim on je posebno razorčaran ali i priznao je da je on imao većinom kadnidate koji su dobili panik tastere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *