Showbiz

DADILJA Tanje Savić više nije mogla da izdrži TEROR u njenoj kući pa je napustila A POGLEDAJTE šta je sve morala da radi…

Tanja Savić ima dva sina i sa njima jednostavno ne može da izdrži sama tako da joj je zaista potrebna velika pomoć oko dhece da bi ona moglad a obavlja i sovje dnevne aktivnosti koje ima.

Njeni sinovi Đorđe i Maksim su već sada porasli i naravno puno joj je lakše sa njima a dadilja koja joj je pomagala sa njima je odlučila da će da zatraži povišicu s obzirom na to šta sve sada rai i koliko sada truda ulaže u sve.

Naravno ona je pokušala lijepo da se dogovori sa Tanjom Savić s obzirom na činjenicu da je i ona sama svjesna da je vremenom sve poskupilo i da cijene više nisu iste te da ona zaista zaslužuje da joj onda da povišicu ali Tanja je jednostavno samo kuluturno odbila da će joj pomoći.

Tanja se sada posebno posvetial svojoj porodici i zasita dosta trudal ulaže u svoju porodicu i to joj je posebno važno i bitno i u životu.

Naime ona je ostavila svoju karijeru malo po strani s obzirom na činjenicu da jednostavno ne može sve da stigne i da joj treba i dosta vremena da bi ona sve uspjela da obavi.

Naime ona redovno vodi svoju djecu na privatne časove iz engleskog jezika kako bi mogli da savladaju sve što im je potrebno u životu.

Ona nije mogla da ostane da radi i kod nje kada joj je ona rekla da jednostavno ne može da joj da povišicu i da joj se to ne ispalti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *