Showbiz

Dajana Paunović otkrila da li planira da se ponovo POMIRI SA SVOJIM BIVŠIM suprugom…

Dajana Paunović je nedavno priznala da ima jako dobar odnos sa svojim bivšim suprugom i da je ona posebno sretna zbog toga jer joj posebo znači s obzirom na to kako su do sada imali jako dobar odnos i da su bili toliko vremena zajedno.

Ona je sa Žikom Jakšićem bila čak 10 godina u braku u kojem su dobili sina i Žika je najviše zbog toga i ostao u jako dobrim odnosima sa njom i pruža joj veliku podršku u svemu.

Naime oni se međusobno kosultuju oko svih stvari koje su im važne u životu.

Naime oni se redovno viđaju kako bi pričali o svemu i kako bi pričali o svim mogućim stvarima i problemima koje imaju.

Ali Dajana tvrdi da i mimo toga nekada odu na kafu kako bi se mali ispričali i vidjeli kako su i šta se dešava u njihovim životima.

Naime podijelili su većinu obaveza oko sina koje imaju i zajendo se brinu o svom djetetu jer je ono to i zaslužilo nakon svega.

Naime Dajana je priznala da joj je najveća želja da Žiku vidi sretnog i zadovoljnog i da je on uspio da ostvari ono što želi i što mu treba u životu.

Naime nikada joj ne bi smetalo da se on ponovo oženi i da bude sretan jer smatra da on to i zaslužuje nakon svega što mu se desilo u životu.

Njen sin nije baš tek tako lahko privatio razvod svojih roditelja i nekako su mu jedva objasnili šta se i kako desilo između njih i kako je vrijeme da svako od njih krene svojim putem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *