Showbiz

Dalila uhvaćena u LEZBO AKCIJI SA OVOM Zadrugarkom..Otkrile svoje STRASTI…

Naime danas su Zadrugari morali da pokažu koreogarfiju koju su trebali prije par dana da spreme i nakon što su ih podijelili u određene grupe.

Naime oni su imali zadatak da izvedu ples na jednoj podlozi koja se nalazi na sred jezera i da na njoj igraju.

Jelena Krunić je bila u timu sa Mirkom Gavrićem i sa Dalilom Dragojević te su oni na tepihu pokazalai jako dobar ples ali oni što je sve iznenadilo jeste činjenica kao su Jelena i Dalila nekako bile previše bliske i izgledalo je sve kao jedan lezbo ples.

Naime oni su se jako dobro snašli i mnogi su ih itekako pohvalili zbog ovoga i čestitiali jer ipak trebalo je plesati na ovoj ovako neravnoj podlozi.

Njih dvije su imale zadatak da tverkaju pred svima i da pokažu kako one to rade i na koji način te da li su spretne u tome ili ne.

Dalila se jako dobro snašla u tome i pokazala je jako dobre pokrete i sve oduševila te su mnogi posumnjali da ona možda ovo već i od ranije zna s obzirom na to kako je to dobro odradila.

Dalila je priznala da ona nikada nije uradila nešto tako a samo je gledala ćčesto te videozapise kako djevojke izvod eovja ples i oduvijek je imala želju da ga nauči.

Sada joj se ukazala i prilika za to tako da je to i uradila.

Naime ona je u jendom trenutku bila suviše bliska sa Jelenom nakon što je ova zajahala i počela da se uvija nad njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *