Showbiz

Danas je jedna od najpoznatijih osoba sa ESTRADE a nije ni OSNOVNU ŠKOLU ZAVRŠILA.. Pogledajte o kome se radi..

Naime veliki broj estradnih umjetnika je odlučio da će da skriva svoju prošlost prije nego li su postali poznati i prije nego li su uspjeli da izgrade karijeru kakvu su htjeli da izgrade a jedna od njih je i Jelena Karleuša.

Naime Jelena Karleuša je zvaršila osnovnu školu pa je
nakon toga upisala Gimnaziju u Zemunu ali nije je ni završila nego je završila jendu drugi školu sasvim slučajno.

Nakon što je završila osnovnu školu Jelena je upisala i vrlo brzo se i ispisala iz Gimnazije i završila je turističku ali i muzičku školu.

Naime ona je bila u emisiji kod Saše Popovića gdje je otvoreno pričala o svemu i bez oakakvih problema je priznala šta se i kako dešavalo sa njenim školovanjem.

Jelena Karleuša se ispisala iz Gimnazije i sa samo 16 godina počela je da pjeva i da se aktivno bavi pjevanjem i snimila je i svoj prvi album na taj način anakon toga naravno morala je da odustane od svog školovanja koje je ostavila za kasnije jer joj je bilo važnije da ona izgradi svoju karijeru a ostalo je sve manje važno.

Naravno o fakultetu nikada nije ni razmišljala i sigurna je da ga nikada ne bi ni završila.

Priznala je da je ona jedina u porodici koja niej završila fakultet ali njoj to nije važno nego joj je bitnije da je ona sretna i da ima ovako dobru karijeru kakvu ima danas.

Jelena je naravno u školi bila nepodnošljiva, pravila je haus na sve strane i profesori se nisu mogli nositi sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *