Showbiz

Đani je bio u VEZI SA TIJANOM AJFON.. Njegov sin otkrio sve detalje!!

Radiša Trajković Đani je već nekoliko godina u braku i jako je sretan sa svojom suprugom Slađanom sa kojom je dobio troje djece.

Naime oni imaju dva sina i jednu kćerkicu i priznali su da su posebno sretni i zadovljni sa svim do sada što su i kako su uspjeli da urade i naprave.

Naime Miloš je njihov stariji sin i on je bio u vezi sa Tijanom Ajfon a da za to nisu znali ni njegovi roditelji jer je on odlučio da je tako ipak najbolje te da će on biti u vezi s kim on želi i smatra da je najbolje i da bude.

Naime nakon što je Đnai saznao za to on je čak Tijani dao određenu sumu novca kako bi mu sina ostavila na miru i kako ne bi pričala nikome o tome.

Naime Tijana je samo bila nasmijana kada bi je se pitalo da li je ona imala šta sa Đanijem ili njegovim sinom i priznala je da je nešto ovako moguće da se desilo ali nije htjela dalje da odgovara na sve to.

Naime ona je priznalad a bi se ona radovala i trojci i da joj ne bi bio problem da uradi i napravi nešto tako i da joj je to uvijek bilo zanimljivo i zanimalo je kako bi se sve to moglo njoj desiti i odvijati do sada.

Naime ovo je toliko naljutilo Đanije jer je on htjeo sve to da sakrije i da niko ne sazna za nešto ovako i na ovakav način da se desi do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *