Showbiz

Đani je otkrio šta se desilo između DRAGANE I CECE i šta se zapravo desilo među njima.. Niko ovo nije znao!!

Naime Đani je naime oduvijek dijelio na svojim profilima sve ono što je on smatrao da je sasvim u redu da ima i da objavljuje i da su za njega neke stvari sasvim u redu i sasvim normalne.

Naime Đani je objavio i dvije fotografije sa svojim kolegicama sa Cecom i Draganom i objavio ih je jednu do druge.

Ceca i Dragana već godinama ne pričaju i to mnogi znaju i upućeni su u takve stvari da se sve to dešavalao i da je sve to moguće i da se sve to moglo desiti na ovakav način.

Naime on je priznao da mu nije baš drago jer su one u svađi i jer one ne komuniciraju i jer se desilo nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je priznao da je njegov život oduvijek bio takav i da nikada nije imao problem da otvoreno priča o takvim stvarima i da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je priznao da je ljut jer se pojavio audio snimak razgovora Cece i Dragane koji dokazuje kako su se one posvađale i kako više nemaju lijepu komunikaciju i kako i na koji način su se stvari odvijale i dešavale među njima i šta se sve desilo.

Dragani nikada nije bio problem da otvoremo priča o svemu tome i da otkrije nešto tako i na takav način i da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da stvari ovako funkcionišu.

Pogledajte šta se desilo i na koji način među njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *