Showbiz

Đanijeva žena sve oduševila.. Pogledajte kako je ona izgledala na svadbi…

Svetlana Ceca Ražnatović je na svadbi svog sina pozvala i Đanija sa svojom suprugom te su oni naravno ovaj poziv prihvatili i Đanijeva supruga je sve oduševila sa svojim stajlingom koji je imala tu noć.

Naime Đani je na svadbu došao sa svojom suprugom te je ona privukla posebnu pažnju s obzirom na to kako je imala fenomenalnu haljinu kojom je sve oduševila i ostavila bez riječi u šta su se svi mogli uvjeriti.

Naime Đani je svojom pjesmom Ja stalno pijem podigao na noge sve i naravno on je znao koju pjesmu njegova publika najviše voli i otpjevao je.

Naime on je napravio lom sa ovom pjesmom te je i Aca Lukas odmah ustao i počeo je da mu dijeli novčanice jer ga je on na ovaj način oduševio i pogodio ga ravno u srce prizano je on.

Naime on je do sada podijelio veliki broj fotografija sa sovjom surpugom na kojima se moglo vidjeti i i kako su oni itekako bliski i povezani i akko on ima jako lijepu ženu.

Aca Lukas se do sada maksimalno potrudio oko svega da uradi i napravi ono što želi i kako želi da uradi i napravi u svom životu pa tako i ovo.

Naime neke stavri koje su im se izdešavale u međuvremenu su itekako uticale na njih i itekako ih promijenile i oni su se maksimalno potrudili da bi uradili sve ono što smatraju da bi bilo najbolje da urade i naprave na način onako kako smatraju da je najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *