Showbiz

Dara Bubamara IZVRIJEĐALA “SELJAČKU DJECU” te niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako moguće i da ona govori ovo!!

Dara Bubamara je nedavno odlučila otkriti šta i kako se desilo njenom sinu Kostadinu u školi te nije mogla da vjeruje da su ljudi spremni na nešto ovako da urade i naprave.

Naime ona je na svom Instagramu podijelila priču u kojoj je objasnila sve šta i kako i na koji način se desilo.

Naime ona je nakon svega toga pokušala da se izvuče i opravda ali nije joj išlo za rukom.

Kada su je pitali u koju školu ide njen sin ona je priznala da svog sina niakda ne bi upisala u neke seljačke škole jer je sve to za nju sasvim suludo s obzirom na to ko je ona a da joj sin ide u tu školu.

Naime priznala je da joj je sin bezbroj puta tvrdio kako su mu drugari u školi govorili kako on ima jako dobru i savršenu majku što joj je on odmah rekao.

Tvrdi da je sina upisala u privatnu školu iz razloga jer je on sin poznate ličnosti te bi sigurno imao probleme tako da je bolje da se ovamo školuje.

Neki su se iznenadili kada su ovo čuli s obzirom na to šta i kako i na koji način su do sada uradili i napravili.

Sina je odgojila na pravi način da zna da se izbori sa svim tim stvarima i mukama i da može da normalno funkcioniše i da radi on što želi i smatra da bi najbolje bilo za njega.

Neke stvati koje su mu se u međuvremenu desile nakon što se oan razvela sa svojim suprugom uticale su na njega alu je prebrodio i to i nastavio dalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *