Showbiz

DARA BUBAMARA počela da piše svoju KNJIGU i to o svom BRAKU!! Iznenadit ćete se kada čujete ovo…

Dara Bubamara je nedavno prznala da ima veliku želju da napiše svoju knjigu i da se ono što osjeća i akko osjeća napiše na papiru i to sve o svojim aferama, o muzici, nastupima, o nagim fotografijama i nagim videozapisima i slično tome.

Naime Dari Bubamari nikada nije bio problem da otvoreno o svemu priča te da ima ono što želi i kako želi da uradi i napravi u svom životu.

Naime ona je odlučila da će se njena knjiga zvati Moji principi te kako je već neko vrijeme razmišljala o tome kako će se zvati njena knjiga i teško joj je bilo da se odluči ali ovo joj je nekako izgledalo kao jedan od najbokljih izbora.

Priznala je kako je ona do francuskih producenata dobila ovu ponudu koju nikako nije mogla da odbije jer je sve ovo bilo ono o čemu je ona toliko vremena maštala i imala želju da joj se jednog dana ostvari.

Naime osim toga dobila je i ponudu da glumi sa di-džej Snejkom i Big Aliji koji je američki hiphoper te je toliku želju imala da to uradi ali joj je trebalo vremena da se odluči na to i da prihvati nešto ovako i na ovakav način.

Nažalost sve se iskomplikovalo i ona je morala da odbije ovo jer joj posao i obaveze nisu dopuštale nikako da se uklopi u sve to tako da je odbila to.

Dara je oduvijek bila spremna na sve samo kako bi mogla da ima i na koji način je mogla da ima u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *