Showbiz

Dara BUBAMARA ponovo ISMIJALA SAMU SEBE nakon što je podijelila ove fotografije.. Uvjerite se i sami u to!!

Dara Bubamara je nedavno na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako se ona malo više igrala sa fotošopom te je napravila jednu presmiješnu grešku kojom je uspjela sebe da ismije.

Naime nakon svega toga ona se i dalje pretvarala kao da se ništa nije ni desilo i da je sve sasvim u redu i da nema potrebe da se stvara neka frka i panika oko svega toga.

Dara Bubamara je odlučila da će da malo isfotošopira fotografiju u kupaćem kostimu koju je nedavno podijelila i kojom je izazvala veliki broj komentara a izgleda da ni ona sama nije shvatila i primijetila kakvu grešku je napravila.

Dara je toliko isfotošopirala fotografiju tako da joj je tijelo izgledalo neproporcijalno i kao da više vuče u desnu stranu.

Naime ona izgleda nije primijetila da je uradila nešto ovako te da je zaista bilo i moguće da ona napravi nešto ovako i to na ovakav način.

Toliko je isfotošopirala fotografije da je uspjela da pomjeri i svoj pupak u desnu stranu ali i njena i dojka je bila jedna veća i vukla je više u desnu stranu.

Nakon silnih kritika koje je imala ona je odlučila da će da obriše sve ove fotografije jer je i sama shvatila kako nakon nekog vremena nema potrebe da se muči sa svim tim i da je ljudi i dalje ismijavaju svi.

Ali ona je već i navikla na takve stvari da joj se i dešavaju i da ona ima ovakav odnos sa svojim fanovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *