Showbiz

Dara Bubamara preko svog sina pokušava da VRATI SVOG BIVŠEG SUPRUGA…

Dara Bubamara je već neko vrijeme sama nakon što se razvela od svog supruga sa kojim je dobila sina. Milan Kesić je njen bivši suprug sa kojim je ona bila neko vrijeme zajedno i imali su jako dobru komunikaciju te niko nije pomislio da bi njihova veza mogla ovako da završi.

Ona je nedavno bila u centru pažnje nakon što se u javnosti pojavio njen video snimak na kojem se vidi kako se ona igra sa seksi igračkom i ona je priznala kako je ona to sasvim slučajno uradila i kako nije imala u planu da uradi nešto ovako jer njoj je to bilo kao neka vježba jer je imala želju da vidi kako radi to id a li joj dobro ide te da li treba da napravoi neke promjene.

Naiem ona je sada izgleda shvatila akkav je život imala sa svojim suprugom i izgleda da ima željud a mu se vrati i razmišljao njemu i tome da mu se vrati nakon svega .

Nedavno je sa svojim sinom bila kod njega u Parizu jer tvrdi da joj je bilo žao da gleda kako se oni muče jer su se baš poželjeli i ona je odlučila da će otići tamo kod njega kako bi on vidio svog sina i kako bi mogao da provodi vrijeme sa njim.

Naime Milan Dari ne može da oprosti neke stvari koje je ona uradila dok su oni bili zajendo jer on smatra da to nije u redu tako da joj ih nikada nije ni oprostio.

Nakon razvoda Dara sa svojim suprugom nikako nije htjela da komunicira nego je on samo bio u kintaktu sa sovjim sinom a sada su počeli i da se druže i svima je to itekako bilo zanimljivo kada su vidjeli s obzirom na to da svi znaju kakav su oni život imali i na koji način su oni funkcionisali.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *