Showbiz

Dara BUBAMARA SE posvađala sa ovom članicom ŽIRIJA te joj poručila da ona nije najljepša a evo šta je ona i uradila!!

Dara Bubamara je nedavno bila jedan od počasnih gostiju u žiriju u Zvezdama Granda te je ona i sama priznala da kao i obično u životu i ovjde će d auradi sve što je potrebno da bi na pravi način privukla pažnju na sebe.

Naime ona je se psobeno pripremila za ovo jer je znala šta i kako bi moglo da je čeka i na koji način ona treba da se snađe u svemu tome.

Ona je napraivla totoalni haus u šta su mnogi mogli da se uvjere s obzirom na to da je ona jednoj takmičakri dala glas tao što je taster pritisnula svojom štiklom, odnosno nogom.

Naime priznala je i sama da je bila svjesna toga kako je ona napravila ludilo u emsiji i kako su svi bili svjesni toga.

Onda i sama je priznala da neke stvari možda nije trebalo na taj način da uraid i napravi ali bez obzira na sve ona je nekako imala želju da to uradi na taj način.

Naime Viki i ona su se malo porječkale jer je njoj Dara htjela malo da otvori oči i da joj kaže kako ona ipak nije najljepša i kako ne bi trebalo da se toliko umišlja koliko se sada umislila da je ona najljepša i slično.

Naime dok je ona to njoj govorila sve Viki joj se samo smijala jer joj je itekako sve ovo bilo smiješno i sama je priznala da nije mogla da vjeruje šta gleda i šta čuje od nje te na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *