Showbiz

Dara BUBAMARA već danima uživa sa OVIM BOGATIM ŠEIKOM..

Dara Bubamara je nedavno na svom Instagramu podijelila nekoliko fotografija na kojima se moglo vidjeti kao ona izgleda jako sretna i da uživa maksimalno.

Niame ona je sada u Dubaiju gdje maksimalno uživa i priznala je da neke stvari su joj se desile uvijek kada ode u ovu zemlju su za nju posebne.

Naime ona je priznala da joj odmor u ovoj zemlji uvijek prijao i posebno se radovala i jedva je čekala da ponovo tamo ode i posebno se radovala tome.

Naime ona je priznala da kada god ode u Dubaiju uvijek gleda da to bude neki lijep i luksuzan hotel u kojem će moći maksimalno da uživa i da ima sve što joj je potrebno za sreću.

Nema potrebe tvrdi da bude sa nekim šeikom da bi sve to imala jer ona sve to sama sebi može da priušti i da kupi.

Priznala je da joj je uvijek bilo zanimljivo slušati a i gledati ljude koji imaju takav način života i da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Onda tvrdi da ni sama nema želju da je gleda neki šeik ili da želi da bude sa njom i slično tome. Njoj to nikada nije bio problem i nikada joj ne bi bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način do sada.

Tvrdi da se navikla na samoću i da joj je lijepo što sada ima ovakav način života i što sve ovako funkcioniše i jako je sretna zbog toga.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *