Showbiz

Darko ANI PRIPREMIO IZNENAĐENJE za rođendan.. Marina poludila kada je vidjela te pogledajte šta je uradila..

Nakon svih silnih priča oi njihovom odnosu i svemu što su i kako oni do sada napravili i uradili Darko Lazić je dolučio sa svojom bivšom ženom izaći u jendom tržnom centru i sa njihovom kćerkicomd a izađu kao prava porodica te kako njihovoj Loreni nikada ne bi zafalilo takve ljubavi.

Naime Ana Sević i Darko su djelivlai jao sretno i zadovoljno nakon toliko vremena te su mnoge iznenadili s ovim jer niko niej nadao se da bi ih mogli vidjeti u ovakvom odruženju i na ovakav način zajendo.

Naime mala Lorena je sva sretna i razudragana šetala po tržnom centzru sa svojim ocem što su mnogi mogli da vide i uvjere se u to.

Naime mala Lorena je poželjela svog oca kiojeg zaisat nije dugo vidjela priznala je i sama Ana Sević koja se maksimalno potrudila oko svega da bi to mogla da uradi na pravi način i onako kako ona smatra da je njabolje da napravi.

Ana je nedanvo proslavila svoj rođendan te je ovo izgleda bio ako poklon od Darka Lazića za nju jer nakon razvoda niko ih nije mogao vidjeti ovako sretne i zaljubljene kao sada.

Dok se to dešavalo Marina je dijelila fotografije sa svojim sinom te je pisala kako je ona sama sa njim te kao su oni sretni i slično.

Očigledno ej da je bila prisutna velika ljubimora i da su se ovakve stvari dešavaju te da je ona ostala sama dok je Darko sa svojom bivšim ženom.

Naravno nikad joj neće biti jednostavno i svejedno nakon svega ovoga što se i kako desilo do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *