Showbiz

DARKO i ANA se nisu htjeli RAZVESTI zbog ovoga.. Veliki preokret, MARINA poludila kada je saznala…

Ana Sević i Darko Lazić su razvod braka nekako baš odugovlačili i svi su se pitali zašto oni to rade i nikome nije bilo jasno kako i zašto i svi su sumnjali da se neštp krije iza toga.

Danas su se zvanično i razveli i više ne postoje dileme oko toga da li postoji neka mogućnost da se oni pomire jer ne postiji.

Naime oni već od 2018.godine to odlažu jer izdešavale su im se brojne stvari koje nisu mogli da predvide kao što je Darkova nesreća koju je on imao.

Naime on je dopustio da mala kćerkica ostane sa Anom i da ide u vrtić u Beogradu i da želi da dobije pravo da je viđa kada to Ana odluči d aon može jer ipak ima pravo na to jer je nejn otac.

Mala Lorena će naravno viđati oca i uspjeli su da se dogovore na normalan način nakon suđenja gdje su sjedli u jendom kafiću svi zajedno kao prava poridica i odlučili da će da ostanu u kontaktu zbog Lorene.

Nakon ovoga očekuje se da se naravno Darko odmah vjenča sa Marinom jer nekako svi to već danima iščekivaju da bi moglo da se desi s obzirom na to da ona samo što se nije porodila.

Marina i Darko će dobiti sina i on to sa velikim nestrpljenjem očekuje da mu se ostvari s obzirom na to koliko je imao želju za tim.

Sada će imati i sina i kćerku i tvrdi da mu ej to dovoljno za sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *