Zanimljivosti

Darko LAZIĆ je prije ANE SEVIĆ sa njom bio u vezi, a niko nije mogao ni zamisliti da bi mogao da bude sa njom…

Darko Lazić je nedavno se razveo od Ane Sević nakon što je on odlučio da će se oženiti sa Marinom koja je već u poodmakloj trunbdoći i očekuju bebu da će dobiti.

Ana i on su na početku djeloivali kao sretna i zaljubljen par i niko se nije ni nadao da bi njihova veza mogla ovako da završi i da nakon što su dobilio i kćerku da bi njihov brak mogao na ovaj način da završi jer se niko nije nadao da bi se moglo nešto ovako da desi.

Darko Lazić je prije Ane Sević bio u vezi sa Draganom sa kojom se zabavljao dosta vremena i sa njiom je imao u planu da se oženi ali nije s eništa od toga desilo jer su raskinuli.

On je sa Draganom bio dosta vremena i nije nikada ni pomislio da bi njihova vveza mogla ovkao da završi te da bi on mogao da bude sa nekom drugom djevojkom.

Naime Dragana je u posljednje vrijeme u vezi sa njim postala malo naporna i da prestavlja probleme oko njegovog posla i da ima želju da on prestane da radi svoj poso.

Dragana je sa njim imala dosta toga zajedničkog a Ana Sević je imala je sa njim dosta dobar odnos i dobar brak tako da nikada nije imao neke probleme ali odjendom sve je krenulo napokao.

Ana Sević je već krenula dalje i ima već momka sa kojim planira dosta toga u svom životu a Darku je to itekkao teško palo i nije mogao tek takod a se pomiri s tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *