Showbiz

DARKO LAZIĆ MORAO hitno na operaciju ŽELUDCA.. Pogledajte ga kako sada izgleda!!

Darko Lazić je u posljednje vrijeme imao velike probleme sa svojim zdravljem koje je jako zapostavio. Naime on je imao tešku nesreću nakon koje je on morao da uradi određene stvari da riješi neke muke i probleme.

Naime on je već dugo vremena imao problema sa kilogramima koje nikako nije mogao da skine i da ih se riješi i sam nije mogao da odoli hrani jer je to ono što on posebno voli i čemu se raduje.

Nakon teške saobraćajne nesreće koju je imao i koju je jedva preživio shvatio da je da mora poduzeti određene mjere i da mora da napravi puno toga i da promijeni puno toga u koliko želi da živi.

Naime on je imao probleme sa kukom koji je nedanvo operisao i koji nije mogao da podnese njegovu težinu koju on ima tako da je Darku bilo nužno da smrša ali on nije mogao da to napravi.

Zbog svega toga odlučio je potražiti stručnu pomoć i otišao je na smanjivanje želudca koje je trebao već odavno da napravi i uradi.

Naime on je to morao da uradi jer njegov kuk više nije mogao to da podnese i da sve sto izdrži nakon toliko vremena koje je prošlo.

Sada je podijelio par fotografija na kojima se odmah razlika mogla vidjeti jer je on napravio veliku promjenu na svom tijelu koja je bila očigledna.

Oduvijek je imao problema sa težinom i to je i sam priznao i nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se odvija i dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *