Showbiz

Darko Lazić napao MARINU PRED SVIMA i izderao se na nju kao na malo dijete!!!!

Darko Lazić i Marina Gagić su nedavno proslavili njen rođendan na kojem je bio veliki broj ljudi koji su došli kako bi joj odali počas i proslavili sa njom njen rođendan.

Naime niko nije mogal ni slutiti da bi im večer mogla završiti ovako i na ovakav način s obzirom da je ranije sve bilo u redu i da nisu imali neke probleme.

Naime on je dao sve od sebe kako bi je usrećio i obradovao na pravi način i kako bi joj pružio sve ono što je ona htjela i o čemu je ona maštala da ima i na koji način da ostvari.

Naime Darko je u jednom trenutku vido svoju dragu kako se s nekim dopisuje i to ga itekako naljutilo i on je počeo pred svima da se svađa sa njom i da joj broji.

Pomislio je da ima već nekog udvarača te joj je rekao kako će joj razbiti telefon u koliko sazna da ga vara sa nekim i da mui nabija rogove.

Onda pored svega toga on joj je rekao kako je nekulturna jer je uradila nešto ovako a oni imaju goste koje je ona zanemarila a oni su došli zbog nje i zbog njenog rođendana.

Marina je bila toliko ljuta da se to odmah moglo vidjeti jer ona nikada nije ni mogla a i znala da sakrije svoju ljutnju i slično.

Ona se samo dopisivala sa svojim drugaricama a Darko je posumnjao da ona piše sa nekim drugim i poludio je kada je to pomislio tako da je ona sve to odmah mogla i vidjeti i pokušala ga smiriti.

Nije se nadala da bi on baš ovako mogao da reaguje i na ovakav način i na kraju je počela plakati od muke a to su svi mogli vidjeti i uvjeriti se u to koliko je njoj teško bilo kada je vidjela kako se on dere na nju pred svima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *