Showbiz

Darko LAZIĆ ne miruje od kako je izašao iz bolnice!! Sada sam vozi AVION iako nikada to nije radio…

Darko Lazić je sam sebi obećao da će nakon nesreće koju je imao da se smiri i da pazi kako i na koji način vodi svoj život i kako neće raditi stvari koje bi mogle da mu naprave velike probleme.

Marina Gagić je već u poodmakloj trudnoći i Darko Lazić jedva čega da mu se ostvari želja te da on postane otac. Naime ona je zajedno sa svojim vjerenikom bila na Brestaču kako bi mogla da ga gleda i snima dok on vozi avion.

Ona se smijala dok ga je gledala šta radi jer je vidjela koliko je on sretan i zadovoljan sa ovim što radi.Darko Lazić je sada itekako lud za adrenalinom i tim ludim stvarima i sada je odlučio da će to biti helikopter koji je iznajmio samo za sebe kako bi mogao da uradi nešto ovako.

Ona je sve pomno snimala dok je on radio sulude stvari, bez obzira na to što nikada nije upravljao avinom on je odlučio uraditi bez obzira na to što je znao kakve mu to posljedice može da donese.

Nakon što je objavio ovaj video na svom Instagramu dobio je brojne loše komentare i kritike jer je uradio nešto ovako i mnogi su ga pitali zašto se igra sa svojim životom.

Darko Lazić iz dana u dan pokazuje kako ga je ova nesreća naučila da je život itekako nepredvidiv i nikada ne znamo šta i kako nam se može desiti te kada bi neki dan mogao da postane posljedni u našem životu.

U skladu sa tim on je odlučio da će živjeti svaki dan kao da mu je posljednji u životu kako nikada ne bi žalio ni za čim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *