Showbiz

Darko Lazić odlučio da se OSVETI ANI SEVIĆ za sve što mu je uradila!! Pogledajte šta joj je spremio…

Darko Lazić je umalo izgubio život zbog lude vožnje u alkoholiziranom stanju i jedva je izvukao živu glavu a i svi su sumnjali da li će on uopšte moći da preživi i da se izviče iz ovoga.

Dugo vremena on je proveo u bolnici boreći se za svoj život i svi su bili su posebno ljuti na njega zbog tpga jer je svoj život doveo u opasnot zbog malo adrenalina.

On je nakon toga bio neko vrijeme u rehabilatacionim centrima kako bi se oporavio nakon svega što se desilo i kako bi bio bolje i zaista je davao sve od sebe da bude bolje.

Naime on je nakon toga počeo ponovno da radi iste lue stvari i da pije jer je postao ovisan o alkoholu i drogi i jednostavno ne može bez toga.

On se već zarekao da će se odreći alkohola i droge nakon svega što mu se desilo.

Njegovi najbliži su i povjerovali u to i smatrali su da on neće više da riskira i da rizikuje svoj život da radi ovakve lude stvari i da se valjda opametio ali nažalost nije.

On se već bacio na posao i vrijendo radi na snimanju svoje nove pjesme a u spotu za svoju novu pjesmu on ipsred sebe ima veliku količinu alkohola i vidi se kako pije i uživa dok to radi.

Na to je dobio brojne kritike i svi su ljuti na njega jer bez obzira na sve on se nijme još opametio i bez obzira na probleme koji su ga do sada snašli zbog nesreće koju je imao.

Darko Lazić je priznao da on bez ovoga ne može iako se toliko borio sa tim i dok je bio u braku sa Anom Sević koja više nije mogla to da podnese i ostavila ga je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *