Showbiz Zanimljivosti

DARKO LAZIĆ OTKRIO SVE NAKON DUGO VREMENA! Imao je samo 2% da će da preživi nesreću a onda se desilo čudo!

Darko Lazić je gostovao u emisiji u Kuriru i otkrio mnogo tajni koje nikada nikome nije otkrio do sada. Prije svega, rekao je kako tek sada misli kako je bilo njegovima pored njega cijelo vrijeme dok je on ležao niti živ niti mrtav u bolnici. Jeza ga je uhvatila.

Naime, Darko je otkrio kako je konačno otkrivena prava istina o njemu, tačnije video koji su objavili je prava istina o njemu.

A to je da je on dobio veliku opomenu. Da je u vrijeme kada se borio za svoj život, dobio najljepše vijesti a to su da je Marina trudna, i to mu je dalo snagu upravo i da preživi.

Svi su bili uz njega, porodica, prijatelji, vjerenica i bivša žena, samo da bude sve uredu a onda su saznali potresne vijesti.

Potres mozga, ozbiljna povreda kičme, oštećenje bubrega, devet slomljenih rebara, izvađena slezana, probijena plućna maramica, prelomljena karlica i butna kost ali i povređen kuk. Sve ovo je Darko preživjeo.

Stao na noge, 29. novembra je napustio bolnicu, tačnije krenuo na terapije i dešavala su se čuda. Zaista je preživjeo jako teške trenutke. Ipak ima sretan kraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *