Showbiz

Darko LAZIĆ PODIGAO kredit da bi mogao da nastavi sa RADOVIMA U KUĆ kako bi imao gdje živjeti sa MARINOM I SINOM..

Darko Lazić već odavno očekuje kada će ponovo da postane otac s obzirom na to da je njegova vjerenica Marina u drugim stanju a ona je za to saznala dok je on bio u komi. To mu je bila dodatna motivacija za žiovt da se bori i da vjeruje da će da uspije u tome.

Darko Lazić je do sada zaista vjerovao u sebe da može da uspije da uradi u svom žiovtu sve što želi i kako želi jer je njemu naravno to i bio prioritet u životu.

Naime on je napokon oldučio da će da nastavi sa gradnjom svoje kuće koju je davno počeo, dok je još bio sa Anom Sević i sa njom je planirao gdje želi da mu bude koja soba.

Oni su nedavno odlučili da će da idu u Beograd i da kupe sve stvari koje su im potrebne za njihovu kuću da bi imali sve što žele i što im zaista i treba.

Oni su sada već došli na red sa bijelom tehnikom koju kupuju.

Darko Lazić je morao naravno da podigne kredit kako bi sve ovo uspio da sredi i da uzme jer naravno ovo je itekkao veliki trošak i jemu je potrebno zaista puno puno finansija da bi mogao da ovo sve otplati.

On je gradnju svoje kuće plario oko 250.000 eura a da bi opermio kuću u potunosti trebat će mu oko 40.000 eura.

Odlučio je da će dati sve od sebe da bi ispunio svaku želju svoje vjerenice Marine sa kojom je već dugo vremena maštao o tome gdje šta i kako želi da ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *