Showbiz

Darko Lazić PONIZIO I OSRAMOTIO DJEVOJKU PRED SVIMA.. Kako je mogao napraviti nešto ovako!!

Darko Lazić je nedavno imao hirurški zahvat jer je odlučio da će da uradi sve onako kako smatra da bi najbolje bilo nakon određenih stvari koje su mu se desile.

Naime on je sada odlučio da će se smiriti nakon svega što mu se do sada desilo i na koji način je napravio i uradio određene stvari u svom životu.

Naime on je prije nego li je postao popularan on je bio u vezi sa jednom djevojkom koja baš i nije bila zainteresovana za njega i nije joj baš bilo zanimljivo da provodi vrijeme sa njim te ga odbijala.

To ga je itekako naljutilo i povrijedilo da on kada je postao popularana došlo je vrijeme da se plati za sve dugove.

Jednom je nastuapo u tom mjestu odakle je ta djevojka te odmah mu je prišla kako bi ga zagrlila a on je pred svima odgurnuo od sebe i pitao je gdje je ona bila kada je on bio niko.

Djevojka se osramotila pred svima i nije znala šta bi mu rekla na sve to i itekako se moglo vidjeti kako je sve to naljutilo kada joj se on obratio na ovakav način i reako joj nešto ovako.

Tada to niko nije očekivoa od njega da bi on mogao da napravi s obzirom na činjenicu kako je to jedna jako lijepa o zgodna djevojka sa kojom bi svako rado bio i provodio vrijeme.

Mnoge je iznenadilo jer je on to tada napravio i pitali su se šta je ona uradila da se on ovako ponaša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *