Showbiz

Darko LAZIĆ sav u DIMU!! Pogledajte šta je uradio ovaj put…

Darko Lazić je do sada bezbroj puta pokazao kako je on lud za automobilima i kako su oni njegova velika ljubav. Naime on je nedavno imao tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu i sam je svestan koliki problem je sebi napravio.

On je iz dana u dan nekako bio sve bolje i bolje i jednostavno kada je vidio da je sada dobro počeo je opet ludo da se ponaša i da idem za adrenalinom i tim stvarima za kojima je oduvijek prije ludio.

On je jednostavno lud za brzom vožnjom i te stvari ga nekako iznenađuju i oduševljavaju a on je nedavno odlučio da će da napravi jedan veliki performans sa svojim društvom sa kojim provodi dosta vremena.

Naime on je i sam napisao kako je njemu oduvijek brza vožnja bila u krvi te kako nikada nije mogao

Darko je sjedio na četverotočkašu dok je njegov prijatelj vozio i naprosto se moglo vidjeti koliko on uživa i koliko ludi dok ovaj kao lud vozi.

Naime i sam je priznao kako je lud za adrenalinom i takvim stvarim ai kako ga to naprosto oduševljava jer to su stvari za kojime je on uvijek bio lud i uvijek će biti.

Njegovi prijatelji su odlučili da će da mu ispune njegovu želju i da ga odvedu tamo da se malo provoza sa njima da vidi kako sve i šta može da on uradi nakon toliko vremena.

On se oduševio jer je ovo toliko poželio da uradi.

Ovo je samo dokaz da se on nakon svega nije opametio i da jednostavno ne može da odoli ovakvim stvarima i uvijek je ludio za tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *