Showbiz

Darko nikako da se SMIRI Marina nikako da mu OPROSTI OVO…

Darko Lazić je nako svoje nesreće obećao sam sebi a i sovjoj vjerenic da će da se smiri ali nikako da to uradi i to posebno sve nervira i ljuti s obzirom na samu činjenicu koliko je on sam sebi naštetio sa ovom nesrećom.

Darko Lazić je ponovo krenuo da živi stari žiovt i da se ponaša ko i do sad i da mu je kafana na prvom mjestu a tek ona porodica i sve ostalo.

Nikome nije jasno kako on jednostavno može da uradi nešto ovako i na koji način jer jednostavno kako i sada kada zna da uskoro treba da postane otac on može da se ovako ponaša.

On još nije ni spremio dom za svoje dijete koje bi uskoro Marina trebala da rodije.

Sada ga mnogi traže za dugove koje nikada nije vratio i naravno to je itekako veliki problem i pritisak za sve ali on baš i ne mari za to i ponaša se itekao ludo i ne razmišlja baš tako o tim stvarima šta bi i kako mogao da uradi.

Marina se toliko naljutila na njega da je na kraju počela da mu prijeti sa djetetom da mu neće dozvoliti da ga viđa kad se rodi ali uzalud on ne prestaje da se ponaša ovako ludo.

Iako se rasto od Ane Sević i trebalo bi da postane ozbiljniji jer je vidio kako mu je jedna brak propao zbog njegovog ludog ponašanja on ne prestaje da radi sve te ludosti.

Pogledajte i sami se uvjetite šta i kako je ovja put uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *