Showbiz

Darko OTKRIO KAKO JE SA Anom Sević u kontaktu jer sa njom ima najbolju KOMUNIKACIJU koju nema sa MARINOM…

Darko Lazić je bio u braku sa Anom Sević sa kojom je dobio i kćerkicu koja je unijela puno sreće i ljubavi u njihov život kao niko do sada.

Naime Ana i on su odlučili kako je nakon svega ipak najbolje da se raziđu i da svako od njih krene svojim putem i da uradi ono što želi u koliko smatra da je to potrebno za novi početak.

Naime on je sada postao otac sinu kojeg mu je Marina rodila i on i dalje mora da ostane u kontaktu sa ANom zbog sina i da uradi sve što je potrebno.

Ana Sević je uvijek imala dobru komunikaciju sa njim i trudila se da mu pomogne oko svega prizano je Darko jer je njoj uvijek sreća njenih najbližih bila jako bitna i to svi koju su je upoznali znaju.

Naime Ana je odlučila pomoći mu i savjetovati ga kako da krene sa dijetom i mršvaljnjem s obzirom da mu je zbog toga zdravlje itekkao ugroženo bilo.

Ani je Darko i njegovo zdravlje jako vaćno priznala je s obzirom da je on Lorenin otac i kada bi se njemu nešto desilo i ona bi patila a samim tim i Ana i tu bi nastali još veći problemi.

Ana se nije nadala ovome da bi moglo da joj se desi i još nakon svega toga i njean veza je nedavno pukla tako da je ona ponovo sama nakon svega što joj se i kako do sada izdešavalo u životu.

Pogledajte i sami se uvjerite u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *