Uncategorized

Darko priznao da MARINA nije kao što je nekada bila.. Ne zna šta da više radi sa njom !!

Marina Gagić je nedavno postala majka i na svijet je donijela sina koji je puno sreće i radosti unio u žiovt Darka Lazića i zaista je posebno sretna i zadovljna bila zbog toga.

Marina je priznala da nikada nije bila sretnija u svom životu i da je Aleksej unio puno sreće u njihov život.

Naime ona je nedavno odlučila da će napraviti zbirku fotografija sa svojim sinom da bi imala prelijepu uspomenu i da bi mu mogla pokazati kako je ona bila sretna i zadovoljna kada se on rodio.

Naime ona je nakon poroda odmah uspjela da dovede svoju linju do savršenstva i da pokaže kako ona može da izgleda jako dobro i da bude sretna i zadovoljna.

Naime Aleksej je jako miran i to joj itekkao olakšava sve da može da obavlja sve što je potrebno i da bude sretna i zadovoljna.

Ona je podijelila nekoliko fotografija koje je napravila sa svojim sinom kako bi svima pokazala kako je ona sretna i zadovoljna sa njim te kako je dosta toga uspjela da ostvari sa njim.

Ona se maksimalno potrudila kako bi vratila svoj nekadašnji izgled koji je imala i pokazala je kako je ona jako sretna i zadovoljna.

Marina izgleda jako dobro i do sad je pokazala kako je jako sretna i zadovoljna sa svim do sada što je i kako uspjela da ima i da ostvari te da je primijetila i sama kako se drastično promijenila i kako više nije kao nekada što je bila i da je to za nju velika promjena i da se nije nadala da bi nešto ovako moglo da se desi ovkao izenenada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *